Ambitie en aanpak

Onze ambitie en aanpak

Sinds 2003 is er veel kennis opgedaan en ontwikkeld tav cyberbedreigingen die we voorzagen. SQNetworks heeft uit eigen middelen veel geïnvesteerd in de huidige cyber oplossingen die optimale bedrijfscontinuïteit garanderen.

Tegenwoordig zien we dat de bedreigingen heel hard toenemen en voor elke wat grotere organisatie een rol spelen. Het is een must om serieus vanuit het management rekening te houden met een strategie aangaande cyber bedreigingen.

Meestal is er onvoldoende kennis omtrent databeveiliging en datatoegang  aanwezig omdat cyber bedreigingen nog relatief nieuw zijn. Verder is nieuwe wetgeving omtrent verantwoording over data van derden onbekend, verder is onbekend welke beveiligingen wel of niet afdoende zijn. Te vaak worden er keuzes gemaakt, die niet afdoende zijn, waarbij risico en oplossingen niet goed zijn geanalyseerd of waarbij consistentie van de oplossingen en inzicht in de gevaren voor de eigen organisatie ontbreken. Incidenten worden “gefixed” zonder dat de onderliggende risico’s worden verwijdert. Risico rapporten worden gemaakt, echter leiden vaak niet tot structurele verbeteringen of inzet van consistente beveiligen.

Vele organisaties of landen stelen (of besteden dit uit) gestructureerd daardoor voor miljarden op jaarbasis aan kennis en middelen uit onze westerse economieën.

Daardoor krijgen zij steeds meer informatie in handen om onze concurrentie positie te verzwakken of om ons in de toekomst op afstand meer en meer te manipuleren.

Onze ambitie is, om in een zodanige manier met klanten samen te werken dat de kennis die wij door de jaren hebben opgedaan te delen, waardoor organisaties veel meer beschermd zijn en efficiënter kunnen opereren.

Dit kan echter niet op de oude manier, of schuilgaand achter bestaande normen.

Een nieuwe aanpak is vereist en die is om de genoemde samenwerkingsvorm aan te gaan, om te komen tot een efficiëntere en betere aanpak met de beste middelen die er zijn.

Voor die ambitie staan wij.

Bereikbaar op

clock

Ma - Vr 9:00 - 17:00

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten

Note: Tijdens kantooruren kunt u ons altijd
bereiken op +31 (0)85 489 17 00 of maak gebruik
van het contactformulier op de contactpagina.

Afzetmarkten

location-map
De regios die wij bedienen