Bedrijfsprofiel SQNetworks

Over SQNetworks

De roots van SQNetworks liggen in 1999. In de aanvangsjaren leverde SQNetworks netwerkdiensten. In 2003 voorzagen we dat er een tijd zou komen waarbij Cybersecurity belangrijk zou gaan worden en de strategie was erop gericht om hier oplossingen voor te vinden. We legden contacten met landen die deze oplossingen ontwikkelden en hebben met partijen uit die landen cybersecurity oplossingen mee ontwikkeld. Dat resulteerde aanvankelijk in het voorzien van emailbeveiligingsdiensten, die vanaf 2007 in Nederland en België werden geïmplementeerd.

Tegenwoordig kunnen we organisaties en landen helpen in de bescherming tegen Cyberbedreigingen.

Sinds 2013 zijn we naast Europa ook actief in de Verenigde Staten en Latijns America en dit jaar zullen we naast de hoofdlocatie in Den Haag ook support kunnen bieden vanuit Latijns America en west Afrika.

We willen de hoogst mogelijk beschikbare beveiligingen aanbieden waarbij de kosten voor de gebruiker laag blijven en waarbij de gebruiker niet wordt lastiggevallen met allerlei ingewikkelde processen als er calamiteiten zijn, maar dat dit geautomatiseerd wordt opgelost.

Bereikbaar op

clock

Ma - Vr 9:00 - 17:00

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten

Note: Tijdens kantooruren kunt u ons altijd
bereiken op +31 (0)85 489 17 00 of maak gebruik
van het contactformulier op de contactpagina.

Afzetmarkten

location-map
De regios die wij bedienen