Cyber Security Scan: SeQureScan

Cybernetics

In meerdere landen van Europa zijn de plaatselijke wetten voor databeheer reeds ingevoerd. In Nederland is dat sinds januari dit jaar. Om te bepalen welke constructieve middelen we zouden kunnen inzetten kunnen we ook beginnen om te zien welke risico’s onze organisaties kennen. Steeds vaker komt het voor dat we met calamiteiten te maken krijgen.

Sommige organisaties laten daarvoor al periodiek een scan uitvoeren door een specialist. Hieruit volgt een rapportage van de veiligheidssituatie.

Voorbeelden van een verdergaand onderzoek kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op:


Wat is Cybernetics?

Cybernetics is het scannen van de organisatie door middel van een service applicatie. Hiermee wordt uw organisatie 24/7 geanalyseerd. Daarmee worden de risico’s continue inzichtelijk, waarbij u ook direct een actieplan krijgt voorgelegd.

Dit kan doordat de service applicatie de kennis in zicht heeft en de protocollen die ethische hackers ook gebruiken om u te helpen bij het opsporen van zwakheden. De service bevat echter kennis van heel veel risicosituaties bij elkaar en voert deze razendsnel en slim uit. Snel omdat veel routines worden bekeken en slim omdat het uw huidige snelheid van uw netwerk niet wordt beïnvloed.

Na de analyses worden de plekken gevonden die om aandacht vragen. Automatische worden daarna de plekken getest door geautomatiseerde routines ( gecoördineerde aanvallen) om het risico niveau op waarde te kunnen inschatten, voor de risicorapportages en de adviesstappen.

Het geheel is uiterst begrijpelijk ingericht, gemakkelijk in gebruik en eenvoudig op te starten. Er zijn geen initiële investeringen en de oplossing is volledig op te schalen.

Of je nu een organisatie hebt of een cluster van organisaties, geografisch ver gespreid, of hiermee voorziet in diensten voor aangesloten klanten; het kan met cybernetics.

Download hier de cybernetics pdf voor meer specificaties

Of vraag naar de condities via info@sqnetworks.com

Bereikbaar op

clock

Ma - Vr 9:00 - 17:00

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten

Note: Tijdens kantooruren kunt u ons altijd
bereiken op +31 (0)85 489 17 00 of maak gebruik
van het contactformulier op de contactpagina.

Afzetmarkten

location-map
De regios die wij bedienen