×

Weten wat uw cyberrisico's zijn?

Start nu

Voor een snel antwoord op uw vraag.

Get in touch

EDR Endpoint Security

Structurele weerbaarheid tegen cyberbedreidingen met Ragiox.

Bij EDR Endpoint Security wordt iedere PC of server beschermd tegen alle bedreigingen. Onze software herkent afwijkende patronen en grijpt in en voorkomt daarmee de nieuwste aanvallen, ook die van morgen. Uw vertrouwelijke bedrijfsinformatie is extreem goed beschermd tegen dreigingen van buitenaf.

EDR Endpoint security

Voor ieder endpoint binnen uw bedrijf heeft u een licentie nodig. Deze licentie is zeer eenvoudig via de webshop van onze partner Ragiox aan te schaffen.

Wanneer de aanvraag bij ons binnenkomt gaan we direct aan de slag! U ontvangt een activatiemail, waarin stap voor stap staat uitgelegd hoe de installatie in zijn werk gaat. Installatie voltooid?

Dan bent u, én ieder endpoint binnen uw bedrijf beschermd tegen alle vormen van cybercrime. Nu en in de toekomst.

Voordelen van EDR Endpoint

  • PC/Server beschermd
  • Met een paar klikken te installeren
  • Jaarlijkse licentie
  • Nu met 20% korting
Koop dit pakket Meer informatie over Endpoint

Vragen?

Neem telefonisch contact met ons op! (0)85 489 17 00

Mail ons direct!
Onze EDR software is gericht op het tegenhouden van cyberaanvallen van vandaag en morgen. Uw bedrijfscontinuïteit is gegarandeerd.
Uw privacygevoelige bedrijfsinformatie krijgt de beste bescherming. Daarmee voldoet u volledig aan de strenge eisen van de AVG. Fijn om te weten voor uzelf, maar ook voor uw opdrachtgevers en partners dat al uw data is beschermd.