×

Weten wat uw cyberrisico's zijn?

Start nu

Voor een snel antwoord op uw vraag.

Get in touch

IT Consultants

Bent u…

Werkgever of werknemer bij een IT-bedrijf? En wilt u zich zonder al te veel gedoe verdiepen in de cyber security? Of wilt u de services van SQNetworks zelf ook graag aanbieden?

Dat kan. Want bij SQNetworks werken we graag samen met een sterk netwerk van IT-consultants en bedrijven. Dat doen we onder andere door middel van trainingen, het delen van verkoopkennis, beheerkennis of support. Zo zijn er veel partijen die onze services uitrollen met ondersteuning van de experts van SQNetworks. Er is een hoge mate van flexibiliteit voor de integratie van onze services in uw bedrijf. Zo kunnen we stap voor stap migreren en uitbouwen. Voor iedere omgeving is er een passende technologie en service te realiseren.

Wanneer u als IT-consultant of bedrijf graag de samenwerking wil zoeken met SQNetworks voor de implementatie van onze services adviseren wij u snel contact met ons op te nemen. Daarmee versterkt u uw eigen business met de hoogwaardige services en het internationale topniveau cyber security solutions van SQNetworks.

Herkent u zich in onderstaande zaken?

Herkenbaar? Dan komen we graag met u in contact.

Onze oplossingen

Veelgestelde vragen

Ja dat kan zeker. Met verschillende partners hebben we betaalbare diensten ingeregeld, waarbij EDR (Endpoint Detectie en Response service) eenvoudig kan worden geïmplementeerd, voor kleinere ondernemingen.

Meer weten?

Direct aan de slag met een risico-analyse?

Samenwerken met SQNetworks? Een goede zet. Neem hier het contact op.