×

Weten wat uw cyberrisico's zijn?

Start nu

Voor een snel antwoord op uw vraag.

Get in touch

Dit is SQNetworks.

Aangenaam

Wij zijn SQNetworks. Wij leveren cyber security oplossingen waarbij een vertaalslag wordt gemaakt naar uw business risico’s. Uw bedrijfs- continuïteit, kosten en risico beheersing staan centraal.
Nieuwe dreigingen vragen om nieuwe oplossingen. Er zijn echter wel cyberoplossingen, maar die zijn nagenoeg niet efficiënt te verenigen. U wilt risico’s ook zoveel mogelijk voor zijn i.p.v. geconfronteerd te worden met de impact. Verder is er een groot tekort aan cyber specialisten.
Hoe verenigt u uw uitgaven aan cyber security met de weerbaarheid?
Weet u als u investeert hoe veilig u dan morgen bent? Heeft u dat overzicht?

Om deze vragen te kunnen beantwoorden dient er met een nieuwe aanpak te worden gewerkt. U moet kunnen sturen op relevante en betrouwbare informatie en gefaciliteerd worden met zoveel mogelijk geautomatiseerde processen.

We maken het mogelijk om zelf aan de slag te gaan met onze oplossingen, samen met uw IT partner, Accountant of Compliance en Governance mensen. Dit doen we middels een conceptoverleg, trainingen, support en opleidingen, door ons of van onze partners. Maar we zitten ook met de directie aan tafel om gezamenlijk risico’s en weerbaarheid te wegen en beleid af te stemmen. Uw business expertise en onze weerbaarheidsaanpak is een sterke combinatie.

Meer weten?

 

Behalve voor onze eindklanten werken we veel samen met een sterk netwerk van specialistische partners. Zo kunnen we complexe vraagstukken die om meer expertise vragen ook beantwoorden.

Er zijn veel partijen actief in de markt van de cyber security die oplossingen leveren in de vorm van standaardsoftware of tools. Die richten zich met name op verdediging. SQNetworks gaat veel verder dan dat. Wij zijn een van de weinige gecertificeerde partijen in Europa die zich als specialist op cyberbeheerkennis mag profileren. Kortom, meer dan het leveren van een standaardoplossing. Het verschil zit hem in de toegevoegde waarde van specialistische kennis en maatwerk oplossingen.

Alleen dan bent u klaar voor de bedreigingen van morgen. Alleen dan krijgt u grip op uw businessrisico’s.

Maak het voor zowel IT als management duidelijk

Vertaal cyberintelligence naar business risico’s

Blijf beveiligd in een snel veranderende wereld

Maak het voor zowel IT als management duidelijk

Vertaal cyberintelligence naar business risico’s

Blijf beveiligd in een snel veranderende wereld

Contact met een van onze professionals? Wij staan voor u klaar!