×

Weten wat uw cyberrisico's zijn?

Start nu

Voor een snel antwoord op uw vraag.

Get in touch

Dit is SQNetworks.

Aangenaam

Wij zijn SQNetworks. Wij leveren cyber security solutions op het allerhoogste niveau. Met ons specialisme maken we het mogelijk veel meer te leveren dan “standaard” oplossingen of tools. Daarmee begint het pas. Een simpele firewall of risicoscan is niet voldoende. Onze toegevoegde waarde zit in het toevoegen van specialistische kennis bovenop onze oplossingen. Maar ook in het vertalen van cyber intelligence naar business risico’s. En daarmee realiseren we iets heel belangrijks. Namelijk grip en controle op de business risico’s van onze opdrachtgevers.

We maken het voor IT mogelijk om zelf aan de slag te gaan met onze oplossingen met hoogwaardige service vanuit SQNetworks. Dit doen we middels trainingen, support en opleidingen. Maar we zitten ook met de directie aan tafel om vanuit die cyber security solutions te praten over de gevolgen hiervan voor de business risico’s. En dat allemaal in begrijpelijke taal. U hoeft dus geen cyber expert te zijn. Dat zijn wij al.

Behalve voor onze eindklanten werken we veel samen met een sterk netwerk van specialistische partners. Zo kunnen we complexe vraagstukken die om meer expertise vragen ook beantwoorden.

Er zijn veel partijen actief in de markt van de cyber security die oplossingen leveren in de vorm van standaardsoftware of tools. Die richten zich met name op verdediging. SQNetworks gaat veel verder dan dat. Wij zijn een van de weinige gecertificeerde partijen in Europa die zich als specialist op cyberbeheerkennis mag profileren. Kortom, meer dan het leveren van een standaardoplossing. Het verschil zit hem in de toegevoegde waarde van specialistische kennis en maatwerk oplossingen.

Alleen dan bent u klaar voor de bedreigingen van morgen. Alleen dan krijgt u grip op uw businessrisico’s.

Maak het voor zowel IT als management duidelijk

Vertaal cyberintelligence naar business risico’s

Blijf beveiligd in een snel veranderende wereld

Maak het voor zowel IT als management duidelijk

Vertaal cyberintelligence naar business risico’s

Blijf beveiligd in een snel veranderende wereld

Contact met een van onze professionals? Wij staan voor u klaar!