×

Weten wat uw cyberrisico's zijn?

Start nu

Voor een snel antwoord op uw vraag.

Get in touch

Endpoint Security

Endpoint Security

De cyberspace is een complexe ruimte waarin helaas ook veel cybercriminaliteit voorkomt, waarbij de standaard bescherming niet altijd voldoet aan de gestelde eisen. Denkt u bijvoorbeeld aan de beruchte DDoS-aanval, die in alle gevallen door bedrijven met stevige maatregelen voorkomen moet worden. Bedrijven beschikken niet altijd over de uitgebreide IT-kennis om de complexe cyberspace aan te kunnen en een DDoS-aanval te voorkomen of de preventie van andere vormen van hacking en cybercriminaliteit te garanderen. Met behulp van Endpoint Security van SQNetworks Cyber Security BV uit Den Haag bestrijdt u effectief cyberdreigingen op meerdere apparaten die een toegangspunt tot uw bedrijfsnetwerk vormen, zoals laptops en mobiele apparaten.

Wat is Endpoint Security en welke rol speelt het in de cyberspace?

Een standaard middel zoals een firewall of virusscanner is vanzelfsprekend niet voldoende om de preventie van cybercriminaliteit bij bedrijven, zoals het voorkomen van hacking en een DDoS-aanval, betrouwbaar te maken. Deze standaard oplossingen bieden onvoldoende cyberveiligheid en bescherming tegen zeroday malware en ransomware. Endpoint Security richt zich op het beveiligen van endpoints vanaf elke locatie. Endpoint Security van SQNetworks Cyber Security BV gaat veel verder dan de normale antivirusoplossingen voor bijvoorbeeld malware en ransomware. Doordat onze oplossingen meegaan met de ontwikkelingen in cyberspace, digitalisering en cyberveiligheid en wij nauw samenwerken met meerdere bedrijven in het vakgebied van cyberveiligheid, kunt u met onze services zware dreigingen voorkomen, zoals een DDoS-aanval en andere vormen van hacking.

Hacking voorkomen middels Endpoint Security voor bedrijven

Doordat gegevens in de cyberspace van tegenwoordig steeds vaker in virtuele omgevingen, zoals in cloudservers, worden uitgewisseld, is het belangrijk om ook op het gebied van cyberveiligheid met de tijd mee te gaan om cybercriminelen geen kans te bieden. De preventie van cybercriminaliteit is van levensbelang voor allerlei soorten bedrijven, want wanneer bijvoorbeeld ransomware een DDoS-aanval niet voorkomen kan worden, is dit een groot gevaar voor vele werkprocessen en uw bedrijfscontinuïteit. Endpoint Security zorgt voor een betere identificatie van bedreigende acties en verdacht cybercrimineel gedrag, zoals mogelijke ransomware, zodat deze op tijd geblokkeerd kunnen worden. Indringers die zich in cyberspace bezighouden met hacking, maken zo aanzienlijk minder kans, waardoor bedrijven grote schade kunnen voorkomen.

Kies voor een gerichte aanpak

Bent u geïnteresseerd in Endpoint Security of andere oplossingen die wij aanbieden voor de preventie van cybercriminaliteit, zoals cyberscans en on-site management? Wij beantwoorden graag uw vragen en bespreken uw wensen wanneer u het contactformulier invult. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan naar +31 (0)85 489 17 00 of info@sqnetworks.com.

Meer oplossingen

Contact met een van onze professionals? Wij staan voor u klaar!