×

Weten wat uw cyberrisico's zijn?

Start nu

Voor een snel antwoord op uw vraag.

Get in touch

Industriële Weerbaarheid

Industriële Weerbaarheid

SQNetworks Cyber Security BV uit Den Haag specialiseert zich ook in cyberweerbaarheid voor de beveiliging van industriële productieomgevingen (IOT). Om cybercrime te voorkomen die uw productieprocessen vertraagt of schade hieraan toebrengt, zetten wij specialistische kennis in met een doelgerichte aanpak. Het ultieme doel is het creëren van meer grip en controle op uw businessrisico’s.

Wat is van belang bij cyberweerbaarheid in industriële productieomgevingen?

Bij de beveiliging en monitoring van een industriële productieomgeving om cybercrime te voorkomen, komt veel kijken. De processen zijn aan veel variabelen onderhevig. Bovendien is niet iedere productieomgeving hetzelfde en moet er maatwerk worden toegepast om cyberweerbaarheid optimaal te bewerkstelligen. Ook moet er worden gekeken naar de diverse elementen van een industriële productieomgeving, bijvoorbeeld de samenstelling van systemen die door systeemintegratoren is gevormd. Met een focus op cyberweerbaarheid op maat willen wij cybercrime tot in de diepste details voorkomen, in welke industrie dit ook nodig is.

Wat wij voor u doen

SQNetworks Cyber Security BV kan de meest complexe industriële productieomgevingen beveiligen om cybercrime maximaal te voorkomen. Daarbij kunt u denken aan het monitoren en structureel beveiligen van lopende processen. Tevens houden we rekening met de policies van IOT-omgevingen, zodat u te allen tijde kunt voldoen aan normeringen, wetgeving en certificeringen. Denkt u bijvoorbeeld aan de normenreeks van NEN die gericht is op een effectieve cyberweerbaarheid binnen industriële automatisering.

Neem contact met ons op voor meer informatie over cyberweerbaarheid

De specialisten van SQNetworks Cyber Security BV gaan graag met u om de tafel zitten om de mogelijkheden voor uw cyberweerbaarheid te bespreken. Wij bieden niet enkel standaardoplossingen, maar gaan met u een samenwerking op lange termijn aan om uw cyber security te blijven optimaliseren. Hiervoor passen wij onder meer risicoanalyses en online risicomanagement toe. Wilt u meer weten over onze diensten? Vul dan het contactformulier in. U kunt ons ook bereiken via +31 (0)85 489 17 00 of info@sqnetworks.com.

Meer oplossingen

Contact met een van onze professionals? Wij staan voor u klaar!