×

Weten wat uw cyberrisico's zijn?

Start nu

Voor een snel antwoord op uw vraag.

Get in touch

Training tot cyberspecialist

Training tot cyberspecialist

Veel organisaties kampen met Cyber – of GDPR/AVG vraagstukken. Daarbij kunt u denken aan:

  • Wat zijn afdoende technische middelen?
  • Zijn we op de hoogte van nieuwe technieken?
  • Hoe kunnen we efficiënt investeren, wat moet worden begroot en hoe matchen we risico’s op de juiste manier met verantwoorde en adequate investeringen?.
  • Hoe komen we aan inzichtelijkheid?
  • Hoe krijgen we de organisatie betrokken in de beveiliging?
  • Hoe krijgen we wetgeving en normering in lijn met beheer? Is efficiënt beheer mogelijk?

Is uw organisatie inmiddels gegroeid en staat u voor deze vraagstukken dan is er voor u de mogelijkheid om door middel van een heldere opleidingssessie te leren hoe u beleidsmatig wel een heldere kijk kunt krijgen op deze variant van risicobeheer en hoe u tot een juiste aanpak komt, waarna u ook bovenstaande vragen veel beter kunt aanpakken.

Wij bieden een Cybertraining aan voor het management waarmee kennis wordt opgedaan en strategieën worden behandeld om cyberrisico’s het hoofd te kunnen bieden. Deze trainingen kunnen worden gevolgd in het trainingscenter bij SQNetworks of op uw locatie. Er zijn trainingen beschikbaar voor een of twee dagdelen. Na het volgen van deze trainingen mag u zich een ware Cyberspecialist noemen.

Voorkomen is beter dan genezen

Cyberrisico’s zijn voor veel organisaties iets van de laatste tijd en het is uiterst lastig voor organisaties om te weten hoe hiermee om te gaan. Daarom bieden wij onze cybersecurity trainingen aan. Wat onze Cyberacademie uniek maakt, is de opzet die zich richt op het voorkomen van incidenten, i.p.v. het inspelen op eventuele incidenten. Voorkomen is immers beter dan genezen. Dat maakt onze trainingen anders dan andere cybersecurity trainingen. Interesse in deze training of wilt u meer weten? Neem dan direct contact met ons op.

Resilient Shield

Resilient Shield richt zich op het weerbaar maken van uw organisatie tegen cyber attacks. Het is niet de vraag of maar het is de vraag wanneer ? Via een aantal hands on trainingen is het mogelijk om dankzij een degelijke voorbereiding minder effect te ondervinden van een cyberattack. Met deze trainingen op internationaal topniveau kun je direct aan de slag met cybersecurity waarmee u grip krijgt op uw organisatie. Dit geldt zowel voor organisaties met een IT als OT landschap. Een partnership met veel waarde voor SQNetworks, want alle verandering begint met inzicht, voor zowel medewerkers als het management.

Direct aanmelden voor de SQNetworks hands on training.

Meer oplossingen

Contact met een van onze professionals? Wij staan voor u klaar!