Visie, missie en strategie

Onze visie, missie en strategie

Onze visie in 2003 was om cyberbeveiligingsoplossingen aan te kunnen bieden van het hoogste niveau en sinds 2013 hebben we die visie nog wat aangepast. We willen de hoogst mogelijk beschikbare beveiligingen aanbieden waarbij de kosten voor de gebruiker laag blijven en waarbij de gebruiker niet wordt lastiggevallen met allerlei ingewikkelde processen als er calamiteiten zijn, maar dat dit geautomatiseerd wordt opgelost.

Onze missie is om oplossingen te leveren die bescherming bieden voor vandaag en morgen, waarbij de gebruiker inzicht krijgt over haar dataverkeer, de risico’s van binnenuit en buitenaf, zonder dat er noemenswaardige impact is op de bestaande infrastructuur en waarbij de performance gewaarborgd blijft of toeneemt.

De strategie is vooral om krachten te bundelen. Met toeleveranciers werken we samen aan de ontwikkeling en we zetten waar nodig ook de resources van onze toeleveranciers in.

We hebben een dealernetwerk in diverse landen waarin wij vanuit SQNetworks ook dealers in alle processen kunnen ondersteunen. We onderscheiden de volgende categorieën dealers:

  • Leveranciers van deeloplossingen
  • Consultancy organisaties die met onze oplossingen haar klanten scanningsoplossingen leveren of emailbeveiliging op de geleverde diensten.
  • Service organisaties die naast datadiensten ook databeschermingsdiensten aanbieden
  • ISP’s die haar klanten ook cybersecuritydiensten aanbieden.

Op elk aanwezig continent opereren we vanuit een lokaal kantoor.

Bereikbaar op

clock

Ma - Vr 9:00 - 17:00

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten

Note: Tijdens kantooruren kunt u ons altijd
bereiken op +31 (0)85 489 17 00 of maak gebruik
van het contactformulier op de contactpagina.

Afzetmarkten

location-map
De regios die wij bedienen