Zero day malwares

Scannen op zero day malwares met reparatie

Op veel vlakken biedt SQNetworks unieke proposities en dat geldt zeker ook voor deze service.

Veel van de cyberproblemen die ontstaan of gaan ontstaan hebben te maken met het fenomeen zero days dat wordt toegepast om schade toe te richten. Deze zero days die u nog niet heeft herkend in uw organisatie of niet heeft kunnen herkennen zijn een sluimerend gevaar. Volgens recente cijfers bevatten ca 93% in Nederland van alle systemen ongedecteerde zero days.

Een lastig dilemma is hoe je moet gaan investeren in mogelijke bedreigingen, waarvan je niet weet wat je te wachten staat. De praktijk toont aan dat we dat daarom ook niet doen. Maar moeten we dan maar toezien hoe onze kennis en financiele middelen wordt ontvreemd of dat we openstaan voor manipulatie van buitenaf en criminelen moeten gaan betalen om weer bij onze eigen informatie te kunnen?

Wij bieden een unieke oplossing om beter te kunnen bepalen hoe het er met uw organisatie voor staat:

Voor een periode van bijvoorbeeld een week krijgt u van ons een Scanner en remedition apparaat, die bestaande zero day malwares opspoort die niet door uw huidige oplossingen kunnen worden gedecteerd.

Daarin krijgt u keuzes voorgelegd voor de scan:

  • Wilt u uitsluitend een scan voor de zero days en rapportage hierover?
  • Wilt u een scan met verwijdering van de zero days en rapportage?
  • Wilt u een scan met verwijdering van de zero days voor uw interne data maar ook voor de aangesloten units gekoppeld aan uw bedrijfsomgeving, met eventueel aangesloten thuis pc s of ander byods, met rapportage?

De impact van om de scanner in uw organisatie te plaatsen is laag, evenals de kosten voor de genoemde opties om dit inzicht te verkrijgen. Vraag ons naar de verder condities.

Bereikbaar op

clock

Ma - Vr 9:00 - 17:00

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten

Note: Tijdens kantooruren kunt u ons altijd
bereiken op +31 (0)85 489 17 00 of maak gebruik
van het contactformulier op de contactpagina.

Afzetmarkten

location-map
De regios die wij bedienen